Wat is het?

Archiefdossiers zoals bouwdossiers zijn openbare stukken en u kunt deze op het gemeentehuis inzien.

Hoe werkt het?

Om u snel en goed van dienst te kunnen zijn, vragen we u om in het formulier aan te geven welke stukken u graag wilt inkijken. Wij kunnen u dan het beste van dienst zijn. Als wij de stukken digitaal beschikbaar hebben, zullen wij met u contact opnemen. Wij kunnen de stukken dan per e-mail aan u verzenden. Hierdoor is een bezoek aan het gemeentehuis steeds vaker niet nodig. Anders liggen de dossiers binnen twee dagen na uw verzoek voor u klaar bij de receptie van het gemeentehuis.

Aan het inzien van openbare stukken zijn geen kosten verbonden. Wilt u kopieën ontvangen van de stukken dan kunnen hiervoor legeskosten aan u berekend worden. Mocht u kopieën willen maken dan kosten deze vanaf 10 pagina's € 0,59 per pagina.

Meer informatie

Gemeente Eersel is niet aansprakelijk voor ontbrekende stukken in de opgevraagde dossiers. Op bouw- en constructietekeningen en berekeningen kunnen auteursrechten gelden. Voor het (her)gebruiken van deze stukken heeft u toestemming nodig van degene bij wie het auteursrecht (meestal de architect) berust. Voor het verkrijgen van toestemming bent u zelf verantwoordelijk.

Heeft deze informatie je geholpen?