Met de 2e fase van Duizel Noord voegen we woningen toe voor onder andere de doelgroepen van starters, doorstromers en senioren. Op 24 november 2020 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan Duizel-Noord, fase 2 vastgesteld.  

Verkoop woningen en kavels

In opdracht van de gemeente Eersel en in samenwerking met woningstichting De Zaligheden gaat Reuvers Bouw en Ontwikkeling 58 woningen realiseren in Duizel-Noord. In het plan is rekening gehouden met 40% sociale woningbouw, waaronder 14 huurwoningen die woningstichting De Zaligheden gaat realiseren. Daarnaast komen er zowel vrijstaande woningen, tweekappers als rijwoningen. Een aantal woningen worden levensloopbestendig gerealiseerd. Als alles volgens plan verloopt start de verkoop eind 1e kwartaal / begin 2e kwartaal 2022. Op dit moment is het nog niet mogelijk om in te schrijven voor de woningen. 

Contact

Voor meer informatie over de kaveluitgifte kunt u contact opnemen met Koen Bierens van team vastgoed, telefonisch bereikbaar via (0497)531300 of via het contactformulier.

Bouwkavels woningstichting De Zaligheden

Woningstichting De Zaligheden bezit naast de grond voor de 14 huurwoningen nog meer gronden in het plangebied Duizel-Noord, 2e fase. Deze gronden zijn bestemd zijn voor de bouw van maximaal 8 koopwoningen welke een volledig programma op de begane grond krijgen. Woningstichting de Zaligheden gaat deze woningen niet zelf verkopen, maar zoekt hiervoor ook een marktpartij. De verkoop van deze kavels gaat buiten de gemeente om.