Gedichtenwedstrijd

Wie weet het thema 'oorlog en vrede' het best te verwoorden in een gedicht? Alle inwoners van de Kempengemeenten kunnen meedoen aan de gedichtenwedstrijd van Bibliotheek De Kempen. Heb jij een passie voor dichten? Doe dan mee!

3 Categorieën
Er zijn drie categorieën in deze gedichtenwedstrijd namelijk, categorie 1: basisschool leerlingen, categorie 2: middelbare scholieren, categorie 3: volwassenen. Uit elke categorie wordt een winnaar door de vakjury gekozen en een publiekswinnaar.

Meedoen
Is dichten jouw passie of wil je juist ontdekken of het iets voor jou is? Stuur je gedicht in via info@bibliotheekdekempen.nl. Bibliotheek De Kempen houdt het recht de ingezonden gedichten na afloop te publiceren op haar communicatiekanalen met vermelding van de auteur.

Prijsuitreiking & voordracht
De dichters hebben tot 1 november de tijd om hun gedicht in te zenden via info@bibliotheekdekempen.nl onder vermelding van ‘Gedichtenwedstrijd Eersel Remembers’. Noteer ook duidelijk voor welke categorie je inschrijft. Hierna worden alle gedichten overhandigd aan de vakjury bestaande uit onder anderen Anneke Schellens – directeur Bibliotheek De Kempen, Mark van der Linden, John Meulenbroeks en Jacques van Gerven.

Op vrijdagavond 22 november vanaf 19.00 uur presenteren de top vijf inzendingen van elke categorie hun eigen gedicht en kiest de jury het winnende gedicht. De deelnemers krijgen van te voren bericht of hun gedicht geselecteerd is. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@bibliotheekdekempen.nl.

De toegang op 22 november is gratis, reserveer je gratis ticket via de agenda van www.bibliotheekdekempen.nl.