Samen met jou willen we de gemeentegids omtoveren tot gemeentemagazine. Doe je mee?

Maak dan de mooiste foto’s van de omgeving, natuur of wat jij kenmerkend vindt aan de gemeente Eersel. De 3 winnende foto’s verdienen een plekje en in het gemeentemagazine.

Hoe doe je mee?

  • Pak je camera of telefoon erbij en ga aan de slag.
  • Kies uit jouw foto’s maximaal de drie mooiste.
  • Stuur ze vóór 1 januari 2021 naar communicatie@eersel.nl met het onderwerp “Fotowedstrijd gemeentemagazine 2021” onder vermelding van jouw naam, e-mail adres en telefoonnummer.
  • Geef ook aan waar in de gemeente Eersel de foto is gemaakt.

Prijzen en plaatsing

Lucky you! Ben jij een van de 3 winnaars met de mooiste foto? Dan krijgt jouw foto, onder vermelding van jouw naam, een plaatsje in het gemeentemagazine van 2021. Verder win je een TIPTopper ter waarde van € 20,-. Hiermee kun je terecht bij winkels, restaurants, kappers, supermarkten, speciaalzaken, hotels en B&B's in de 6 kerkdorpen van de gemeente Eersel. Behoor je niet tot de winnende 3, niet getreurd! Jouw foto kom je beslist nog tegen op onze social media kanalen

Voorwaarden

  1. De foto’s zijn genomen in gemeente Eersel. Laat zien wat voor jou herkenbaar is in Eersel.
  2. Foto’s digitaal aanleveren in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 Mb per foto en zijn vrij van auteursrechten.
  3. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft de inzender de gemeente Eersel het recht de ingezonden foto’s zonder vergoeding en vrij van rechten te gebruiken voor promotionele doeleinden, zoals het gebruik voor folders en brochures, de gemeentemagazine, de gemeentelijke website, social media, etcetera.
  4. Als je personen fotografeert, dien je vooraf toestemming te vragen aan de personen op de foto voor publicatie van de foto. Je bent hiervoor zelf verantwoordelijk.
  5. Deelname geld alleen voor inwoners uit de regio.

Foto’s gemaakt met een mobieltje voldoen ook aan de eisen. Je hoeft dus geen professionele camera te hebben om in de prijzen te vallen!

Bekendmaking

De winnaars worden in februari 2021 bekend gemaakt. Houd je inbox in de gaten want de winnaars ontvangen een e-mail. Heb je vragen? Neem dan contact op via communicatie@eersel.nl.