Wil je werken bij een gemeente die je stimuleert om het beste uit jezelf te halen? Waar je de ruimte krijgt om met eigen ideeën aan de slag te gaan? Sta je graag dicht bij de mens? In een omgeving van hardwerkende, enthousiaste collega’s? 

Beantwoord je bovenstaande vragen met een volmondig JA? Dan komen we graag met jou in contact! We zijn namelijk op zoek naar een Civieltechnisch medewerker voor 32 tot 36 uur per week.

Als civieltechnisch medewerker ben je betrokken bij de uitvoering van projecten en de naleving van de afspraken die zijn gemaakt met aannemers, organisaties of inwoners. Daarnaast wordt je betrokken bij de opstelling van diverse plannen en projecten.

Wie zijn wij?

De gemeente Eersel is een ambitieuze gemeente die volop in ontwikkeling is. Eersel ligt in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant, in de streek Kempen, vlakbij de Brainport van Eindhoven. De gemeente telt zes dorpen met in totaal ongeveer 20.000 inwoners. Kortom, het in een gemeente in een prachtige, groene omgeving waar het heerlijk wonen, werken en recreëren is. Onze motto is niet voor niks Kempisch wonen in een wereldregio!

Wie zoeken wij?

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die affiniteit heeft met civiele techniek en zelfstandig kan werken, maar ook stressbestendig en flexibel is.

Daarvoor zoeken we iemand:

  • Met MBO opleiding of over Mbo werk- en denkniveau beschikt, bij voorkeur met een opleiding cultuurtechniek;
  • Met affiniteit voor de vakgebieden in de openbare ruimte, zoals aanleggen van riolering en verhardingen (asfalt en elementen), verkeer, water, groen, verlichting, kabels en leidingen;
  • Met een bereidheid om projectmatig te werken;
  • Die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en vanuit zijn rol taken zelfstandig kan uitvoeren;
  • Die over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden beschikt;
  • Die proactief en leergierig is, en een positieve en open houding heeft;
  • Met een klantgerichte en dienstverlenende instelling.

Plaats in de organisatie

Je komt te werken binnen het team Uitvoering en Beheer dat onderdeel is van de afdeling Dienstverlening. Als teamplayer stem je veelvuldig af met je collega’s binnen het team en de rest van de organisatie. Je valt onder de verantwoordelijkheid van het afdelingshoofd Dienstverlening.

Wat bieden wij?

Wij bieden een veelzijdige functie in een duurzame en vooruitstrevende gemeente waar plaats is voor opleiding en ontwikkeling. Er is ruimte voor innovatieve ideeën en experimenten. De functie is indicatief geplaatst in schaal 8 CAR/UWO met een salaris van maximaal € 3.732,- bruto per maand, afhankelijk van je werkervaring en competenties. Als je nog niet voldoet aan alle functie-eisen, start je in aanloopschaal 7. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto salaris. Dit budget kun je besteden zoals je wilt; bijvoorbeeld door een uitkering in geld te kiezen of door extra vrije dagen te kopen. Je bepaalt zelf wat het beste past bij je levensfase en persoonlijke wensen.

Enthousiast?

Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ger Kwant (Teamcoördinator Uitvoering en Beheer) via telefoonnummer 0497-531300 of g.kwant@eersel.nl of met Gerrit Menting (afdelingshoofd Dienstverlening) via telefoonnummer 0497-531300 of g.menting@eersel.nl.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met P&O de Kempen via telefoonnummer 088-4970 839.

Solliciteer vóór 7 oktober 2022 via de site www.werkeninzuidoostbrabant.nl(externe link)

P&O de Kempen is het samenwerkingsverband van de gemeenten Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-de Mierden op het gebied van personeel en organisatie.