Bevolkingsonderzoek borstkanker in Vessem

Het bevolkingsonderzoek borstkanker zal vanaf 13 december tot eind januari 2019 in Vessem zijn. Het onderzoek is voor vrouwen van 50-75 jaar. 

Op het evenemententerrein / schoolplein hoek Jan Smuldersstraat, Servatiusstraat 5512AW Vessem, zal een mobiel onderzoekscentrum komen. Het kan zijn dat u hierdoor minder goed kunt parkeren. 

Achtergrondinformatie

Bevolkingsonderzoek Zuid is een screeningsorganisatie die in opdracht van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), het bevolkingsonderzoek borstkanker, baarmoederhalskanker-, en -darmkanker organiseert in de provincies Noord-Brabant en Limburg. Het doel is om deze vormen van kanker in een zo vroeg mogelijk stadium op te sporen, waardoor er grotere kans is op genezing.

Hier leest u meer informatie over het bevolkingsonderzoek borstkanker, het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker en het bevolkingsonderzoek darmkanker. De contactgegevens van de informatielijnen van de drie bevolkingsonderzoeken vindt u hier.  

Deelname aan de bevolkingsonderzoeken is gratis en vrijwillig. Heeft u klachten? Neem dan altijd contact op met uw huisarts.