Download de nieuwe afvalapp: AfvalWijzer

Gemeente Eersel heeft een nieuwe afvalapp: de AfvalWijzer. Download deze nieuwe app zie in één oogopslag welk afval op welke dag ingezameld wordt. Met handige notificaties hoef je bovendien nooit meer een inzameldag te missen. En met de scheidingsinformatie, handige tips en het laatste nieuws in de app, blijf je altijd op de hoogte van het afval- en grondstoffensysteem in gemeente Eersel.  

Functies van AfvalWijzer:

De AfvalWijzer heeft meer functies en biedt meer gebruiksvriendelijkheid. Met deze app maken we het inzamelen van afval makkelijker en overzichtelijker voor inwoners van de Kempengemeenten.

  • Overzichtelijke weergave ophaaldata: Zie in één oogopslag welk afval op welke dag ingezameld wordt
  • Notificaties: Ontvang meldingen van aankomende inzamelmomenten en stel zelf in wanneer je deze herinnering krijgt op je smartphone of in je mailbox.
  • Pushberichten: Soms is de inzameling tijdelijk anders, of kunnen inzamelwagens bijvoorbeeld niet uitrijden vanwege hevige sneeuwval. In die situaties ontvang je een melding en bericht hierover op je smartphone of in je mailbox.
  • Alles over afval: Met de scheidingsinformatie heb je alle informatie over afval en grondstoffen in [gemeente] altijd paraat. Met informatie over restafval, gft, PMD, papier en karton, glas, textiel, luiers, de milieustraten, grofvuil, en elektrische apparaten.
  • Tips: In de AfvalApp vind je handige tips voor hergebruik, recycling en het voorkomen van afval
  • Locaties containers: Vind de dichtstbijzijnde container voor glas, textiel en luiers via de kaart met de locaties bij jou in de buurt

Afvalkalender

Toch nog liever een papieren jaarkalender met inzameldata? Deze is eenvoudig te downloaden op de pagina  “Jaaroverzicht” Download via https://www.mijnafvalwijzer.nl/   jouw persoonlijke afvalkalender (pdf) en print de kalender uit.

Download de gratis app via de Appstore (iPhone) of de Google Playstore (Android).

De AfvalApp' vervalt per 01-01-2020