Predicaat Bewijs van Verdienste voor Frans Pasmans uit Knegsel

Gisteren 27 januari 2020 is Frans Pasmans in het zonnetje gezet voor alle werkzaamheden die hij verricht als vrijwilliger. Hij werd verrast door burgemeester Wim Wouters tijdens de bouw van de tribune voor de reeks toneeluitvoeringen, die komende weken gepland staan in de Leenhoef in Knegsel.

Het predicaat wordt uitgereikt voor zeer bijzondere verdiensten en prestaties op sociaal/cultureel gebied, sportgebied of een ander gemeentelijk terrein. Frans zet zich in/ heeft zich ingezet als vrijwilliger voor Theater ’t Ros, de kerk, KBO Knegsel,  het Knegsel Fist en de Leenhoef.

Burgemeester Wim Wouters: 'Binnen de kernen heerst een gevoel van verbondenheid, gezelligheid en vriendschap. Dat hebben we vooral te danken aan de vele verenigingen die we rijk zijn en de activiteiten die worden georganiseerd. Wij als gemeente faciliteren en verbinden waar mogelijk, maar dit kan niet zonder betrokken inwoners. Zowel organisators als enthousiaste deelnemers. Wat ben ik trots op inwoners die zich zo enorm inzetten voor hun leefomgeving."

Wil je iemand aandragen voor een predicaat?

Ken je een persoon, vereniging of instelling die een predicaat verdient, vul dan het formulier in. 
Voor vragen kun je terecht bij het bestuurssecretariaat (0497-531300 of bestuurssecretariaat@eersel.nl).

De predicaten worden met ingang van dit jaar niet meer tijdens de nieuwjaarsreceptie uitgereikt, maar gedurende het jaar op locatie passend bij de activiteiten van de vrijwilliger.