Raadsleden stellen zich voor: Alexander Steenhoek

Elke week stelt een raadslid zich aan u voor. Deze week vertelt Alexander Steenhoek wie hij is en wat hem beweegt om zich in te zetten voor de Eerselse gemeenschap.

“Sinds september vorig jaar ben ik raadslid (voor de VVD). Mijn ambitie in de raad is om Eersel als bloeiende gemeente in de Kempen te behouden, waar het ook voor de volgende generaties goed wonen en leven is.

Ik ben 36 jaar en woon nu vijf jaar in Duizel. Daar woon ik samen met mijn partner. In januari vorig jaar is ons zoontje geboren, die een hoop levendigheid met zich meebrengt. Een huis uit de jaren dertig en hobby's zorgen er daarnaast voor dat saaie momenten bij ons thuis bijna niet bestaan. In het dagelijks leven ben ik dynamicaexpert bij ASML.

Eersel is een levendige gemeente waar het mooi wonen is. Naast de fysieke leefbaarheid in de vorm van goede voorzieningen en bereikbaarheid, is levendigheid en betrokkenheid van verenigingen bijzonder. Dit is niet voor de toekomst vanzelfsprekend. We zullen hierin actief mee moeten denken om dit ook te behouden.”

Bekijk het filmpje van Alexander ook op YouTube.