Win een Playstation 4 tijdens kermis Eersel!

De kermis Eersel 2019 gaat van start op vrijdag 5 juli 2019 om 19.00 uur.

Gratis kermis vieren en loterij

Net als voorgaande jaren ontvangen alle Eerselse kinderen, via de scholen, twee gratis muntjes die ingewisseld kunnen worden voor een ritje in één van de draaiende attracties. De gratis muntjes kunnen worden ingewisseld op vrijdagavond 5  juli 2019 en op zaterdag 6 juli 2019 tussen 16.00 en 20.00 uur. De vrijkaartjes zijn beschikbaar gesteld door de horecaondernemers op de Markt en alle kermisexploitanten.

Ook wordt aan alle Eerselse kinderen van de basisscholen een deelnemerskaart uitgereikt voor deelname aan de loterij “gratis kermisvieren”. De kaart kan, voorzien van naam en adres, op zaterdag 6 juli 2019 tussen 14.30 en 15.00 uur worden ingeleverd in een daarvoor bestemde bus op het plein voor het gemeentehuis. Maximaal 1 kaart per leerling!

De wethouder trekt tijdens de opening van de kermis een aantal kaarten. De winnaars ontvangen een strippenkaart voor een gratis rit in alle op de kermis aanwezige attracties. Met de gewonnen strippenkaart kunt u met uw kind een keertje schieten en een keertje touwtje trekken. Ook kunt u naar de gebakkraam en snoepkraam voor een gratis oliebol en zuurstok. Het gebruik van een consumptie bij een van de horecabedrijven is mogelijk. Daarbij geldt wel dat de winnaars van de strippenkaarten persoonlijk aanwezig moeten zijn tijdens de trekking.

Kinderen uit Eersel die elders op een basisschool zitten komen ook voor de muntjes en deelnemerskaarten in aanmerking. De ouders van deze kinderen kunnen de muntjes en kaarten tijdens de openingstijden ophalen bij de receptie van het gemeentehuis van woensdag 26 juni tot en met woensdag 3 juli 2019.

Kindermiddag met Clown Desalles en de Ganzenfanfare

Het programma van zaterdag 6 juli 2019 ziet er als volgt uit:

  • 14.30 uur: de kinderen verzamelen zich op het plein voor het gemeentehuis. De deelnemerskaart kan worden ingeleverd;
  • 15.00 uur: vertrek naar het kermisterrein onder leiding van Clown Desalles en met muzikale ondersteuning van een Ganzenfanfare;
  • 15.15 uur: bekendmaking prijswinnaars en uitreiking “strippenkaart”;
  • 15.20 uur: opening van de kindermiddag.

Prikkelarme kermis

Op zondag 7 juli is tussen 13.00 uur en 14.30 uur de Kermis van Eersel prikkelarm. Alle attracties dimmen dan hun lichten en zetten het geluid uit. Door het verminderen van prikkels wordt de kermis voor een deel van de mensen met bijvoorbeeld autisme of epilepsie een stuk aangenamer en kunnen er dus meer mensen van de kermis genieten. Uiteraard is iederéén welkom om gebruik te maken van deze ‘extra’ kermistijd.

Openingstijden kermis

Zaterdag 6 juli gaat de kermis om 15.00 uur open, de kindermiddag begint deze dag al om 14.30 uur. Zondag 7 juli gaat de kermis om 13.00 uur open. Op maandag 8 juli en op dinsdag 9 juli 2019 begint het feest om 14.00 uur.

Supergave winactie van een Playstation 4!

Post jouw allerleukste Eersel Kermis Foto op Instagram met #eerselkermis2019. Voor degene met de leukste selfie of foto van de kermis Eersel staat er een Playstation 4 klaar! De winnaar wordt bekend gemaakt op dinsdag 9 juli 2019 om 19.30 uur bij de kraam van de Nieuwe Levenskracht.

Bovenstaande activiteiten worden aangeboden door de horecaondernemers op de Markt en op de Hint en door alle kermisexploitanten.