Riool- en afvalstoffenheffing aanslag, bezwaarformulier (pdf)

• Riool- en afvalstoffenheffing aanslag, bezwaarformulier (pdf)

Op dit formulier kunt u aangeven waarom u van mening bent dat de aanslag riool- en/of afvalstoffenheffing die u hebt ontvangen niet juist is. Een aantal vaak gebruikte redenen van bezwaar staat voorgedrukt. Komt uw reden van bezwaar niet voor dan kunt u gebruik maken van de ruimte bij 'Overige bezwaren/opmerkingen'.

U kunt hier het pdf-formulier downloaden en invullen. Vervolgens kunt u het document printen en voorzien van uw handtekening.

U kunt het ingevulde formulier sturen naar:

Gemeente Eersel
    Kenmerk: bezwaar RH en AH 2019
    5520 AA Eersel

Na ontvangst beoordeelt de gemeente of de door u opgegeven redenen leiden tot een wijziging van de beschikking. Eventueel schakelt de gemeente hiervoor een taxateur in. U ontvangt schriftelijk uitspraak op uw bezwaar. Op dit formulier kunt u aangeven waarom u van mening bent dat het bezwaar aanslag riool- en/of afvalstoffenheffing die u hebt ontvangen niet juist is. Een aantal vaak gebruikte redenen van bezwaar staat voorgedrukt. Komt uw reden van bezwaar niet voor dan kunt u gebruik maken van de ruimte bij 'Overige bezwaren/opmerkingen'.