Inrichtingsplan Eindhovenseweg Steensel een feit

Samen met inwoners, ondernemers en de dorpsraad is hard gewerkt aan een plan voor de nieuwe inrichting van de Eindhovenseweg in Steensel. Bij de inwoners van Steensel leeft de wens om de kern van Steensel te herinrichten met als doel Steensel weer één dorp te maken. De weg deelt het dorp nu in twee delen. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk op www.eersel.nl/steenselweereendorp  Hier vind je ook de eerder opgeleverde leidraad ‘Steensel weer één dorp’.

De werkgroep Eindhovenseweg heeft tijdens de bijeenkomst van 21 oktober de laatste aanvullingen meegegeven voor het inrichtingsplan. Het inrichtingsplan geeft een compleet beeld van de toekomstige inrichting van de Eindhovenseweg.

De werkgroepen Frans van Nunenstraat, Heuveleind, Korte Kerkstraat en de Joseph Schulteweg gaan vanaf januari een eigen inrichtingsplan opstellen. Deze inrichtingsplannen worden getoetst aan de leidraad ‘Steensel weer één dorp’ en het inrichtingsplan Eindhovenseweg. Vervolgens worden deze verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je volledig op de hoogte zijn van de voortgang van het project Steensel weer één dorp, dan adviseren we je aan te melden voor de digitale nieuwsbrief. We versturen ongeveer één keer per maand een nieuwsbrief met de laatste informatie over het project. Je kunt je aanmelden via www.eersel.nl/steenselweereendorp.