Click Sport

Click Sport is het naschoolse sport- en beweegprogramma in de Kempen. Heb je zin om samen met je vriend of vriendin met ons leuke en uitdagende sport en spelactiviteiten te doen na schooltijd, kijk dan snel op onze nieuwe website www.clicksport.nl voor onze actuele Click Pakketten.

Alle kinderen uit groep 3 t/m 8 kunnen zich aanmelden. We organiseren elk schooljaar vier periodes van elk acht weken. Tijdens zo'n periode doen we verschillende sporten en spellen. Sporten die je al kent, maar zeker ook sporten die je nog nooit gedaan hebt. Ook niet tijdens de gymles! Zulke speciale dingen bewaren we namelijk speciaal voor de kinderen die meedoen aan Click Sport.

In Eersel bieden we elke maandag en donderdag Click Sport aan, altijd van 16:00 tot 17:00 uur. Maar komt een andere dag je beter uit, of vind je het leuk om ook eens andere kinderen te ontmoeten, dan kun je ook in andere plaatsen en op andere dagen inschrijven, bijvoorbeeld in Bladel, Hapert of Reusel.

Voordat een nieuwe Click Sport periode begint krijgen alle kinderen van groep 3 t/m 8 op de basisschool het Click Magazine mee. Dat gebeurt dus vier keer per jaar. Het Click Magazine vertelt hoe en waar je je kunt aanmelden, maar is er ook voor de kinderen die niet meedoen aan Click Sport. Je kunt er namelijk ook leuke interviews in lezen, er staat altijd een prijsvraag in en we vertellen ook altijd de laatste 'nieuwtjes' uit de sportwereld. Leuk en leerzaam voor iedereen dus!

Doe je nu nog niet mee aan Click Sport? Kijk dan snel in het Click Magazine hoe je je kunt opgeven. Ik wed dat je het superleuk gaat vinden. Kijk ook eens op onze Facebookpagina: www.facebook.com/Clicksportdekempen of de vernieuwde website www.clicksport.nl.

Heb je vragen over Click Sport. Bel of mail naar Freek Bijnen, fbijnen@kempenkind.nl, 06-46035674

Zijn de activiteiten te duur?

Mogelijk biedt dan Stichting Leergeld uitkomst. Deze Stichting helpt kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen zodat zij ook kunnen deelnemen aan schoolse en buitenschoolse activiteiten. Kijk voor meer informatie op: www.leergeldveldhovendekempen.nl