Een eigen bedrijf starten? Of ben je net gestart en wil je graag ondersteuning op vragen uit de alledaagse praktijk? Op 23 november 2021 start het traject ‘kickstart je eigen bedrijf'. Deze cursus voor (startende)ondernemers uit de Brabantse Kempen is ontwikkeld door het Huis van de Brabantse Kempen in samenwerking met HKB De Kempen.

De cursus

Tijdens deze cursus krijg je in 8 modules handvatten om jouw ondernemerschap een kickstart te geven. Iedere module start met een webinar waarin het thema geïntroduceerd wordt. Ook krijg je een opdracht mee om je voor te bereiden op de groepsbijeenkomst. Bij een aantal groepsbijeenkomsten nodigen we een ervaren ondernemer uit de Kempen uit om zijn succesverhaal en leerervaringen met de cursisten te delen.

Deelnemen?

De cursus wordt mede mogelijk gemaakt dankzij subsidie van de provincie Noord-Brabant met ondersteuning van het Huis van de Brabantse Kempen en HKB De Kempen. Daarom kan deze cursus voor het zeer speciale tarief van € 250 exclusief btw worden aangeboden. Normaal betaal je per deelnemer voor dit traject namelijk € 1.050 exclusief btw.

Meld je aan via het aanmeldformulier. Ook kun je daar terecht voor meer informatie.