Voor mensen met een verstandelijke beperking of leerachterstand

Liefde en vriendschap; iedereen heeft het nodig. Als je een verstandelijke beperking of leerachterstand hebt, is het maken van nieuwe vrienden of het vinden van een relatie niet altijd makkelijk. Kennis over sociale regels en vaardigheden zijn niet altijd vanzelfsprekend. Ondersteuning hierbij kan dan fijn zijn.

Lofjoe

Ook in de Kempen is er behoefte aan ontmoeting voor deze groep. Daarom werken we samen met Lofjoe. Lofjoe organiseert ontmoetings- en thema-avonden voor mensen met een leerachterstand of verstandelijke beperking. Tijdens zo’n avond word je ondersteund door ervaren trainers op het gebied van contact maken. Ook zijn er leuke (spel)materialen om elkaar op een relaxte manier te leren kennen!

Nieuwe data

Ook dit jaar worden er bijeenkomsten georganiseerd. Die vinden plaats op de volgende dagen bij restaurant Combi, Nieuwstraat 72 in Eersel:

  • Dinsdag 14 februari: ontmoet nieuwe mensen tijdens een ontmoetingsavond op VALENTIJNSDAG. Vind je dit spannend? Dan helpen de mensen van Lofjoe je daarbij.
  • Maandag 3 april: tijdens de thema-avond ‘eerste hulp bij daten’ krijg je informatie over hoe je contact kan maken met anderen. Wat werkt wel en wat werkt niet?
  • Woensdag 31 mei: ontmoetingsavond

Meld je aan!

  • Ben jij 18 jaar of ouder?
  • Woon je in de gemeente Bergeijk, Bladel, Eersel of Reusel-de Mierden?
  • Ben je op zoek naar vriendschap en/of een relatie?
  • En heb je een verstandelijke beperking of leerachterstand?

Meld je dan aan via www.reuseldemierden.nl/lofjoe(externe link)

Beperkt aantal plekken

Let op: er zijn per avond een maximaal aantal plekken beschikbaar. We proberen ervoor te zorgen ervoor dat er ongeveer evenveel mannen als vrouwen aanwezig zijn. Achter de schermen kijken wij wie er op welke avond ingedeeld wordt. Je ontvangt een e-mail waarin staat of je kan deelnemen. Je krijgt ook een e-mail als het niet gelukt is om je in te delen. Meld je aan en wie weet is deze avond het begin van een mooie vriendschap of relatie!