Maandag 21 maart starten we met de uitvoering van de reconstructie van de Knegselsedijk te Duizel. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de bestaande asfaltverhardingen, grondsanering, aanpassen van de ondergrondse nutsvoorzieningen, aanleg van een nieuw fietspad en rijweg. 

Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren zal de Knegselsedijk, vanaf maandag 21 maart tot medio juli 2022 worden afgesloten. (Aansluiting Hoef, aansluiting Steenovens en aansluiting Eerselseweg).

Omleiding

  • Vanuit de A-67/rotonde ’t Stuivertje richting Knegsel en Vessem wordt het verkeer omgeleid via de Buivensedreef, Eerselseweg, Vessemseweg, Urnenweg, Broekenseind v.v.
  • Vanuit Vessem richting Duizel wordt het verkeer omgeleid via De Horstenbleek, De Weege, Domineespad, Donk, Berkvenseweg, Hapertseweg, v.v.
  • De (brom)fietsers en wandelaars kunnen via een aangepaste verbinding gebruik blijven maken van het fietspad Hoef v.v.
  • Verder worden de (brom)fietsers en wandelaars vanuit Knegsel richting Eersel en Hapert v.v. omgeleid via de Buivensedreef en vervolgen de route via de (bestaande) fietsverbinding ”Meerheide”, Meer naar de Akkerstraat.

Rooien bomen

Vrijdag 11 maart gaan we bomen rooien aan de zuidzijde van de Knegselsedijk. Hiervoor wordt een halve wegafzetting toegepast. Aannemer KWS uit Eindhoven start maandag 21 maart met de uitvoering van de wegenbouwkundige- en saneringswerkzaamheden en er wordt een archeologisch onderzoek uitgevoerd. 

Via de pagina www.eersel.nl/knegselsedijk houden we je op de hoogte.