De firma Coppelmans Ontstopping en Reiniging (COR) reinigt en inspecteert de riolering van 17 januari tot en met 25 februari in Vessem. Ze informeren de inwoners van de straten waaraan gewerkt wordt voor aanvang van de werkzaamheden.

De werkzaamheden

  • De riolering wordt gereinigd met water onder hoge druk. Hierdoor is het mogelijk is dat je binnenriolering leeggezogen wordt of een ogenblik onder druk komt te staan. Een leeggezogen binnenriolering veroorzaakt een rioollucht in huis. Dit kun je verhelpen door alle wasbakken en afvoerputjes vol te laten lopen met water. 
  • Door de druk op de binnenriolering is het mogelijk dat er water omhoog komt of dat het toilet en de gootsteen borrelen. Sluit het deksel van het toilet met een handdoek onder de bril en eventueel een emmer water hier bovenop. Hiermee voorkom je dat er water op de vloer komt.
  • Bij de werkzaamheden zijn één of twee vrachtwagens en een inspectiewagen nodig. Dit kan enige verkeershinder opleveren. Wij vragen hiervoor je begrip.

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met mevrouw Grob of de heer Hofhuis van de gemeente Eersel via telefoonnummer (0497)531300.