Voor de vierde keer organiseert Steunpunt Vrijwilligerswerk Eerselvoorelkaar samen met gemeente Eersel de Secret Santa Kerstkaartenactie. “Aandacht voor elkaar”, dat is de kern. Dat kan al met iets kleins, zoals een lief of gezellig kerstkaartje. Deze actie slaagt alleen met jullie hulp. We nodigen iedereen dan ook van harte uit mee te schrijven. Ook een leuke actie om met je vereniging, stichting of school aan mee te doen!

Kaartenactie voor cliënten, zorgpersoneel én vrijwilligers van zorgorganisaties

Vorig jaar kwamen er meer dan 1500 kaarten binnen. Hoe leuk zou het zijn als we er dit jaar nog een schepje bovenop kunnen doen en nog meer lichtpuntjes kunnen verspreiden! Zeker nu corona weer het dagelijks nieuws domineert.

Naast kerstkaartjes voor alle bewoners van de zorginstellingen als Zorg in Oktober, Joris Zorg, Lunet zorg willen we dit jaar, net als in 2020, ook de zorgmedewerkers en zorgvrijwilligers blij maken met een kaart. Dat kan een kerstkaartje zijn of een ander kaartje, waar, naast een kerstboodschap, ook een bedankje voor hun zorg en inzet welkom is. Komen er voldoende kaarten binnen? Dan kunnen we nóg veel meer mensen blij maken met een kaart.

Meedoen?

Ook zin om mee te doen? Iedere kaart is welkom, of deze zelfgemaakt of zelf gekocht is, het is de intentie die telt! Heb je voor het zorgpersoneel of de zorgvrijwilligers een kaart of kaarten geschreven. Geef dit bij jouw kaartje aan zodat wij ervoor kunnen zorgen dat ze bij de medewerkers terecht komen. Voor alle kaarten geldt dat je natuurlijk zelf kunt bepalen of je er je naam als afzender op zet of niet. Deze keus is aan jou. Inleveren

Lever je kaartje(s) in vóór vrijdag 17 december bij de balie van het gemeentehuis in Eersel, Dijk 15, ter attentie van het Steunpunt vrijwilligerswerk Eerselvoorelkaar.

Voor ons is het fijn om te weten wie de kaarten hebben gemaakt en geschreven, dus we waarderen het als je er een briefje bij doet met je contactgegevens. Ook handig als we nog een vraag hebben. Dan kunnen we je zeker bereiken. 

Meer weten?

Kaartenactie- Secret Santa 
 

Wil je graag persoonlijk contact over deze actie? Neem dan contact op.

Eerselvoorelkaar