Deze week (7 tot en met 11 juni) is de week van het Lokaal Klimaatbeleid. Duurzaamheid is voor ons als gemeente een belangrijke pijler, zoals ook te lezen is in het Uitvoeringsprogramma duurzaamheid 2021-2025. Verduurzamen doe je samen en daarom hebben wij in het najaar van 2020 een actie opgezet om woningeigenaren te helpen met het nemen van energiebesparende maatregelen.

Waardebon voor woningeigenaren

In oktober 2020 heb je als woningeigenaar een waardebon van € 70 ontvangen voor de aanschaf van of een bijdrage voor energiebesparende producten. Deze actie hebben wij opgezet met ‘Winst uit je woning’. 

Op = op

De actie is een groot succes. Van het totale budget van ruim € 150.000 is nu nog ongeveer € 25.000 beschikbaar. Heb je nog geen gebruik gemaakt van jouw bon, doe dat snel alsnog. De actie stopt namelijk als het budget op is.

Waarvoor en hoe

Je kunt de waardebon gebruiken voor kleine energiebesparende producten, zoals ledlampen, radiatorfolie en tochtstrips en je kunt de bon inzetten voor grootschalige maatregelen zoals isolatie en HR++ glas. Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een grootschalige inkoopactie voor isolatie en zonnepanelen. Op deze manier verlaag je je energierekening én je zorgt voor een prettiger binnenklimaat. Kijk op winstuitjewoning.nl/gemeenten/eersel/ voor de voorwaarden en hoe het werkt. 

Waardebon kwijt of niet ontvangen?

Neem contact op met Winst uit je woning:
-    Bel 023-58 36 936
-    Mail naar waardebon@winstuitjewoning.nl 
-    Of vraag een nieuwe bon aan via: winstuitjewoning.nl/waardebon-opvragen