Connect is een online platform waar jij je bedrijf op de kaart van Brainport kunt zetten. Via Connect kan je als ondernemer gemakkelijk in contact komen met mensen die jou kunnen helpen bij jouw uitdagingen én met mensen die jouw bedrijf nodig hebben bij die van hen. Een gratis en onafhankelijke online plek waar je in een paar stappen je profiel inricht. Vervolgens brengt Connect jou doelgericht en automatisch in contact met andere ondernemers. 

Connect is vooral bedoeld om op lange termijn bedrijven verder te helpen. Van Brainport Development ontvang je suggesties voor interessante matches, informatie en uitnodigingen die relevant zijn voor jou.

Hoe werkt het dan?

Elke ondernemer uit de high-tech en maakindustrie in de Brainport regio kan een profiel aanmaken op Connect. Als je Connect opent zie je een grote kaart met prikkertjes waar je eenvoudig inzoomt op jouw regio. Daar zie je direct welke bedrijven er in je omgeving zitten en wat zij doen. Je kunt ook selecteren op sector en vervolgens kijken waar mensen uit jouw branche gevestigd zijn. Of selecteren op een bepaald aanbod. Meld je aan en ontdek de kracht van het Brainport ecosysteem.

Direct naar het platform