Wat is het?

Met het jeugdlintje wil het gemeentebestuur laten zien dat het trots is op jonge inwoners die zich inzetten voor anderen of de gemeente. Ook komen jongeren die iets bijzonders hebben gepresteerd op bijvoorbeeld het gebied van mantelzorg, heldhaftigheid, sport, cultuur, muziek of kunst in aanmerking. Door het uitreiken van deze jeugdlintjes worden deze jongeren in de schijnwerpers gezet en zijn zij een voorbeeld voor anderen. Jongeren worden bewust gemaakt van het feit dat zij iets kunnen betekenen voor hun medemens in welke vorm dan ook.

Ken jij iemand tussen de 6 en 18 jaar die zich op een bijzondere wijze inzet of een bijzondere prestatie heeft verricht?

Als je vragen hebt kun je terecht bij het bestuurssecretariaat via (0497)531300. Je kunt ook het contactformulier invullen.

Je hebt DigiD nodig om het formulier aanvraag jeugdlintje in te vullen. Heb je geen DigiD? Vraag dit aan via www.digid.nl(externe link).

Formulier opslaan

Het invullen van het formulier kun je op elk moment onderbreken, om op een later tijdstip door te gaan. Hiervoor klik je op de link Opslaan.

Je ingevulde gegevens blijven 5 dagen beschikbaar. 

Wil je verdergaan met invullen? Log opnieuw in met DigiD. Ben je klaar met invullen en uploaden? Verzend dan het formulier.

Jeugdlintje aanvragen

Heeft deze informatie je geholpen?