Liefde en vriendschap; iedereen heeft het nodig. Als je een verstandelijke beperking of leerachterstand hebt, is het maken van nieuwe vrienden of het vinden van een relatie niet altijd makkelijk. Kennis over sociale regels en vaardigheden zijn niet altijd vanzelfsprekend. Ondersteuning hierbij kan dan fijn zijn! Ook in de Kempen is er behoefte aan ontmoeting voor deze groep. Daarom werken de Kempengemeenten samen met Lofjoe.

Lofjoe

Lofjoe organiseert ontmoetings- en thema-avonden voor mensen met een leerachterstand of verstandelijke beperking (met of zonder autisme). Tijdens zo’n avond word je ondersteund door ervaren trainers op het gebied van contact maken. Ook zijn er leuke (spel)materialen om elkaar op een relaxte manier te leren kennen!

Datums

Op de volgende dagen hebben we bijeenkomsten gepland in restaurant Combi, Nieuwstraat 72 in Eersel:

  • Maandag 3 april: thema-avond over 'eerste hulp bij daten'
  • Woensdag 31 mei: ontmoetingsavond 

Voor wie?

  • Ben jij 18 jaar of ouder?
  • Woon je in de gemeente Bergeijk, Bladel, Eersel of Reusel-De Mierden?
  • Ben je op zoek naar vriendschap en/of een relatie?
  • En heb je een verstandelijke beperking of leerachterstand?

Meld je aan via het formulier op deze pagina en wie weet is deze avond het begin van een mooie vriendschap of relatie voor jou!

Ik meld me aan!(externe link) 

(formulier staat op de website van gemeente Reusel-De Mierden).

Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden betekent dus niet automatisch dat je deel kan nemen. We proberen ervoor te zorgen ervoor dat er ongeveer evenveel mannen als vrouwen aanwezig zijn. Achter de schermen kijkt Lofjoe wie er op welke avond ingedeeld wordt.