Liefde en vriendschap; iedereen heeft het nodig. Als je een verstandelijke beperking of leerachterstand hebt, is het maken van nieuwe vrienden of het vinden van een relatie niet altijd makkelijk. Kennis over sociale regels en vaardigheden zijn niet altijd vanzelfsprekend. Ondersteuning hierbij kan dan fijn zijn!

Lofjoe

Ook in de Kempengemeenten en Veldhoven is er behoefte aan ontmoeting voor deze groep. Daarom werken we als gemeenten samen met Lofjoe. Lofjoe organiseert ontmoetings- en thema-avonden voor mensen met een leerachterstand of verstandelijke beperking (met of zonder autisme). De avonden worden georganiseerd op gezellige locaties in Eersel en Veldhoven. Ook zijn er leuke (spel)materialen om elkaar op een relaxte manier te leren kennen!

Kom je de eerste keer liever samen met familie of begeleiding, dan kan dat ook. Het moet vooral goed voelen voor jou.

Voor wie?

  • Ben jij 18 jaar of ouder?
  • Woon je in de gemeente Bergeijk, Bladel, Eersel of Reusel-De Mierden?
  • Ben je op zoek naar vriendschap en/of een relatie?
  • En heb je een verstandelijke beperking of leerachterstand?

Nieuwe datums

Vanwege succes zijn er nieuwe bijeenkomsten georganiseerd!

DatumWatWaar

Dinsdag 16 april

19.00 – 21.00 uur

Ontmoetingsavond

Kom naar deze gezellige avond in Lunchroom LIS in Veldhoven en maak kennis met nieuwe mensen. Spannend? Wij helpen je!

Lunchroom LIS
Kromstraat 40A,
5504 BD Veldhoven

Woensdag 12 juni

19.00 – 21.00 uur

Ontmoetingsavond
Kom ook gezellig en kom in contact met nieuwe mensen! Spannend? Dat snappen we best. Gelukkig zijn de mensen van Lofjoe aanwezig om je hierbij te helpen.
Restaurant Combi
Nieuwstraat 72,
5521 CD Eersel

Zin om mee te doen? Meld je dan aan via onderstaande knop.

Ik meld me aan!

Wanneer weet ik of ik deel kan nemen?

Er zijn per avond een maximaal aantal plekken beschikbaar. Aanmelden betekent dus niet automatisch dat je erbij kunt zijn. Ongeveer een week van tevoren krijg je een e-mail met daarin een bevestiging of je daadwerkelijk deel kunt nemen. Je krijgt natuurlijk ook een e-mail als het niet is gelukt om je in te delen voor die avond.

We willen alle beschikbare plekken zo eerlijk mogelijk verdelen. Daarnaast proberen we ervoor te zorgen dat er ongeveer evenveel vrouwen als mannen aanwezig zijn. Op dit moment zijn vrouwen nog in de minderheid, dus dames, meld je zeker aan! Ook als je je wat later opgeeft heb je kans om mee te kunnen doen.

Meld je aan en wie weet is deze avond het begin van een mooie vriendschap of relatie voor jou!