Wat is het?

Bouwdossiers zijn openbare stukken en je kunt deze op het gemeentehuis inzien.

Hoe werkt het?

Om je snel en goed van dienst te kunnen zijn, vragen we je om in het formulier aan te geven welke stukken je graag wilt inkijken. Wij kunnen je dan het beste van dienst zijn. Als wij de stukken digitaal beschikbaar hebben, zullen wij contact opnemen. Wij kunnen de stukken per e-mail verzenden. Hierdoor is een bezoek aan het gemeentehuis steeds vaker niet nodig. Anders liggen de dossiers binnen twee dagen na je verzoek voor je klaar bij de receptie van het gemeentehuis.

Kosten

Aan het inzien van openbare stukken zijn geen kosten verbonden. Wil je kopieën ontvangen van de stukken dan kunnen hiervoor legeskosten berekend worden. Mocht je kopieën willen maken dan kosten deze vanaf 10 pagina's € 0,61 per pagina.

Formulier inkijken archiefdossier

Meer informatie

Gemeente Eersel is niet aansprakelijk voor ontbrekende stukken in de opgevraagde dossiers. Op bouw- en constructietekeningen en berekeningen kunnen auteursrechten gelden. Voor het (her)gebruiken van deze stukken heb je toestemming nodig van degene bij wie het auteursrecht (meestal de architect) berust. Voor het verkrijgen van toestemming bent je zelf verantwoordelijk.

Heeft deze informatie je geholpen?