Duizel Noord fase 2

Verkoop woningen en kavels

Onder de naam De Groene Aders  (2e fase Duizel Noord) gaat Reuvers Ontwikkeling & Bouw 58 woningen realiseren. In het plan is rekening gehouden met 40% sociale woningbouw, waaronder 14 huurwoningen die woningstichting De Zaligheden gaat realiseren.

Daarnaast komen er zowel vrijstaande woningen, tweekappers als rijwoningen. Een aantal woningen worden levensloopbestendig gerealiseerd. 

Contact

Heb je vragen over het project, de verkoop van woningen of wil je op de hoogte blijven van toekomstige ontwikkelingen rondom het project neem dan contact op met Reuvers Ontwikkeling & Bouw via de website De Groene Aders.

De Groene Aders

Bouwkavels woningstichting De Zaligheden

Woningstichting De Zaligheden bezit naast de grond voor de 14 huurwoningen nog meer gronden in het plangebied Duizel-Noord, 2e fase. Deze gronden zijn bestemd voor de bouw van maximaal 8 koopwoningen welke een volledig programma op de begane grond krijgen. Woningstichting de Zaligheden gaat deze woningen niet zelf verkopen, maar zoekt hiervoor ook een marktpartij. De verkoop van deze kavels gaat buiten de gemeente om.