Wat is het?

Het predicaat bewijs van verdienste van de gemeente Eersel komt toe aan degenen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de Eerselse gemeenschap. Om de exclusiviteit van de onderscheiding te borgen moet er sprake zijn van een meer dan gemiddelde inzet en verdiensten voor de gemeente of haar gemeenschap.

Procedure

Ken je een persoon, vereniging of instelling die aan een van bovengenoemde voorwaarden voldoet, dan kun je het aanvraagformulier invullen. Voor vragen kun je terecht bij het bestuurssecretariaat via het contactformulier of (0497)531300.

Bij iedere activiteit moet een ondersteuningsbrief van de vereniging/persoon worden toegevoegd, waarin staat dat deze de aanvraag ondersteunt.

Je kunt het formulier zelf invullen en versturen. Hiervoor heb je DigiD nodig. Heb je geen DigiD vraag dit dan aan via www.digid.nl.

Formulier opslaan

Het invullen van het formulier kun je op elk moment onderbreken, om op een later tijdstip door te gaan. Hiervoor klik je op de link Opslaan.

Je ingevulde gegevens blijven 5 dagen beschikbaar. 

Wil je verdergaan met invullen? Log opnieuw in met DigiD. Ben je klaar met invullen en uploaden? Verzend dan het formulier.

Heeft deze informatie je geholpen?