Wat is het?

Wil je kabels en leidingen (en toebehorende apparatuur) in gemeentegrond aanbrengen? Dan heb je hiervoor een vergunning of instemmingsbesluit nodig. Nuts- en telecombedrijven vragen deze online aan via het MOOR-platform.

Wat kost het?

Aan het aanvragen van een kabels- en leidingenvergunning of instemmingsbesluit zijn kosten verbonden. Daarnaast moet schade aan de bestrating vergoed worden. De tarieven vind je op het online MOOR-platform(externe link)

Wat moet ik doen?

De gemeente Eersel maakt voor het verlenen van graafvergunningen en voor het melden en administratief afhandelen van graafwerkzaamheden aan kabels en leidingen gebruik van het online systeem Meldpunt Opbrekingen Openbare Ruimte (MOOR). 

Een aanvraag voor een kabels- en leidingenvergunning of instemmingsbesluit en het melden van graafwerkzaamheden regel je online via https://mijn.moorwerkt.nl(externe link).

Beschik je niet over een MOOR-account? Neem dan contact op met de MOOR Helpdesk, bereikbaar via (088)2344710 of helpdesk@moorwerkt.nl.

Achtergrondinformatie

Meer informatie vind je bij het Kabels en Leidingen Informatie Centrum (KLIC(externe link)). KLIC is een onderdeel van het Kadaster.

Vragen? Wij helpen je graag!

Neem hiervoor een kijkje op de pagina Contact en openingstijden

Heeft deze informatie je geholpen?