Plannen woonrijp maken in Duizel Noord

Update 23 april 2024

Bericht voor de bewoners Duizel-Noord.

Binnenkort gaan we beginnen met de "woonrijp" werkzaamheden hier in Duizel Noord. Dat betekent dat we de laatste hand leggen aan de openbare ruimte in de wijk. De hoofdaannemer, Reuvers Ontwikkeling en Bouw, heeft Visser Hoogeloon BV ingehuurd om deze klus te klaren. Zodra alles klaar is, dragen we de openbare ruimte over aan de gemeente.

We willen je graag op de hoogte brengen van de planning en de definitieve plannen. Hierin vind je onder andere tekeningen van hoe de openbare ruimte eruit komt te zien en wat het groenplan inhoudt. Je kunt deze vinden op deze pagina. Let op, de plannen op de website zijn leidend, maar er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Parkeren en afval ophalen

Tijdens de werkzaamheden kan het zijn dat je tijdelijk ergens anders moet parkeren en dat je alleen te voet bij je woning kunt komen. We hopen dat je hier begrip voor hebt. Voor het legen van je containers en het ophalen van oud papier wordt een verzamelplaats aangewezen. Visser Hoogeloon BV zal je hierover tijdig informeren.

Contact

Heb je vragen over de uitvoering of planning van de werkzaamheden? Dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de uitvoerder, de heer Gijs Cox van Visser Hoogeloon BV, via telefoonnummer 0497 745670 of via e-mailadres info@visserhoogeloon.nl. Namens de gemeente Eersel is Ton van Doormaal verantwoordelijk voor het toezicht op de uitvoering en de voortgang van de werkzaamheden. Je kunt Ton van Doormaal bereiken via het algemene nummer van de gemeente Eersel.

We danken je alvast voor je medewerking en begrip tijdens deze werkzaamheden.