Werken bij de gemeente Eersel

Werken bij de gemeente Eersel

De gemeente Eersel is de laatste jaren flink gegroeid. Daardoor komen er mooie uitdagingen op ons af, maar daardoor krijgen we ook meer taken. Dat vraagt om personeel! Bij de gemeente Eersel werken op dit moment 140 ambtenaren. Scroll naar beneden om te bekijken wat collega's zeggen over werken bij de gemeente. Wie weet is het ook wel iets voor jou!

Bij de gemeente Eersel draait het om mensen!

Eersel ligt in een prachtige, groene omgeving en staat bekend om haar ons-kent-ons cultuur.  Dat is ook in de organisatie voelbaar! Iedereen heeft zijn of haar eigen werkzaamheden, maar als het nodig is nemen we het werk van elkaar over. We vinden het belangrijk dat we als team bij jou passen en jij natuurlijk ook bij ons past.  Collega’s Marly, Wilna, Eelco en Laurens schitteren in onze ‘Werken bij’ video. Bekijk de video hiernaast, of scroll naar beneden om meer te ontdekken over werken bij de gemeente.

Afbeelding vergroten

Leren en groeien

Bij ons staat leren en groeien centraal! We investeren duurzaam in onze medewerkers en hechten veel waarde aan hun vitaliteit. Elke dag vers fruit en een jaarlijkse gezondheidsweek zijn daar een voorbeeld van. Daarnaast motiveren we onze medewerkers voortdurend en bieden we trainingen aan. Met een ruim opleidingsbudget stimuleren we persoonlijke ontwikkeling. Samen streven we naar verbeteringen en voorkomen we stilstand. Doe je met ons mee?

Onze teams werken vanuit de waarden duurzaamheid, innovatie, openheid en respect, wat ons succesvoller maakt en een sterk wij-gevoel creëert.  

Afbeelding vergroten

Onze organisatie

Binnen de gemeente Eersel komen we samen en werken we samen, zodat iedereen op de hoogte is van onze visie, strategie en genomen beslissingen. Dit doen we informeel met  bijvoorbeeld een lunchwalk, maar ook formeel met het Ontmoetingscafé. In een ontmoetingscafé vertellen we de hele organisatie de updates. 

We hebben een platte organisatiestructuur. Dat wil zeggen dat we medewerkers betrekken bij besluitvorming en onze leidinggevenden zijn jouw coach. Dit geeft ruimte voor eigen inrichting en uitvoering van het werk. 

Een nieuwe uitdaging?

Neem een kijkje op onze vacature-pagina! Zit er niets tussen? Stuur gerust een open sollicitatie. We helpen je graag weer aan de slag, ook als je gestopt bent met werken!

Vacaturepagina

Stageplaats of afstudeerproject?

Bij ons binnen de gemeente zijn er talloze mogelijkheden om je te verdiepen in verschillende vakgebieden. We denken graag met je mee voor een perfecte match!

Contactformulier

Werken op inhuurbasis?

Ben jij een ZZP'er op zoek naar projectwerk? Kom werken bij de gemeente Eersel! We zoeken regelmatig inhuurkrachten via onze externe partner Yacht. 

Yacht