Je kunt je sociaal netwerk inschakelen om problemen op te lossen. Bijvoorbeeld: je kind neemt de zware huishoudelijke taken van jeover en /of doet voor jou de boodschappen. Een handig kleinkind maakt van een bad een inloopdouche of een buurvrouw gaat met jou naar stichting Wélzijn de Kempen om samen met je te werken aan sociale veerkracht.

Sociaal raadsliedenwerk

Bent je inwoner van gemeente Eersel? Als je advies, raad of hulp nodig hebt kun je kosteloos een beroep doen op Sociaal Raadsliedenwerk. Zij maken deel uit van het Zorg- en/of Wmo-loket van je gemeente. 

Contact

Telefoon: (0497)745544
Email: md@kempengemeenten.nl

Steunpunt vrijwilligerswerk Eerselvoorelkaar

Op Eerselvoorelkaar kun je niet alleen terecht als je een vrijwilliger zoekt voor je vereniging of organisatie, of daar als vrijwilliger voor aan de slag wilt. Je bent op Eerselvoorelkaar ook op het juiste adres voor individuele hulpvragen. Voor jezelf of voor iemand anders. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een vraag voor een familielid of iemand in je buurt waarmee je nauw contact hebt. 

Maatschappelijk werk de Kempen

Iedereen heeft bijna dagelijks kleinere of grotere vragen. Vaak vind je hiervoor zelf een oplossing maar soms lukt dat even niet. Dat kan allerlei oorzaken hebben, zoals geldzorgen, onrust in de buurt, relatieproblemen, opvoeding of eenzaamheid. Met al je vragen en problemen kun je bij de medewerkers van Lumens terecht. 

Lumens

Maatschappelijk werk de Kempen is er voor alle inwoners vanaf 18 jaar en ouder. De hulp is gratis. Je kunt ons bereiken via (040)2193300 of aanmeldingenkempen@lumenswerkt.nl 

Meer informatie via www.lumenswerkt.nl 

Of ben je op zoek naar