Defect aan openbare verlichting

Een defecte lantaarnpaal kan zorgen voor onveilige situaties en moet daarom snel worden verholpen. Voor reparatie van de defecte verlichting hanteren we een periode van 5 werkdagen.

U kunt een melding doen via Liteweb, het meldpunt voor openbare verlichting van de gemeente.

Meld het direct

Iets anders melden

Pleinen, wegen, sportvelden en parken noemen we de "openbare ruimte". Het zijn openbare plekken. Omdat we allemaal gebruik maken van deze plekken, willen we dat deze ruimte schoon en veilig is. Als dit niet het geval is, dan kunnen er gevaarlijke of onveilige (verkeer)situaties ontstaan. Er kan ook sprake zijn van hinder zoals wateroverlast, geluidoverlast, stankoverlast of verkeersoverlast.

Je kunt een melding doen via Reppido, het meldpunt van de gemeente.

Melding Reppido

Hoe werkt Reppido?

  • Geef jouw melding makkelijk aan ons door via de button Meld- en herstellijn op deze pagina.
  • Jouw melding komt rechtstreeks bij de gemeente binnen. Foto’s kunnen eenvoudig worden meegestuurd. 
  • Jouw gegevens worden door ons alleen gebruikt om je op de hoogte te houden van de status van je melding. En mocht dat nodig zijn, om contact met je op te nemen voor meer informatie. 
  • Onze servicenorm is dat je melding uiterlijk binnen 10 dagen wordt afgehandeld en anders ontvang je van ons een bericht. 
  • Via de website van Reppido kun je na het indienen van een melding de status van je melding volgen en kun je zien welke meldingen al door andere inwoners ingediend zijn. 
  • Na het indienen en afhandelen van je melding ontvang je hiervan een persoonlijk bericht. De afhandeling is ook terug te zien op de website van Reppido

Iets anders melden?

Melden aan de gemeente