Van onze energiecoaches: 

Jan: "in Eersel werken we aan een mooiere, schonere wereld die we door kunnen geven aan de volgende generaties. Samen met jou als inwoner zetten we hiervoor duurzame stappen. Dat helpt nú in het verlagen van de rekeningen voor gas en elektra. En op langere termijn remmen we de klimaatverandering af."

Simon: "Energie- en kostenbesparend wonen begint met goede isolatie en ventilatie. Als de isolatie op orde is, heb je veel minder energie nodig om je huis te verwarmen. Isoleren kan op elk moment, maar je kunt het ook combineren met onderhoud of een verbouwing. Het aardgasvrij maken van je huis lijkt misschien een hele klus. Maar je hoeft het niet allemaal in één keer te doen: het kan stap voor stap. Op www.eersel.nl/mijn-woning-duurzaam lees je waar je kunt beginnen en wat handige momenten zijn om een stap te maken. Op de website van KempenEnergie vind je verschillende interessante online energiework-shops over isoleren en energie besparen. Je kunt je hier gratis voor aanmelden. "

Wist je dat...

“... Er in Eersel ook gemeentelijke subsidie beschikbaar is voor isolerende maatregelen, een warmtepomp of een zonneboiler? Wij helpen je graag met het aanvragen van de energiesubsidie. Ook bij andere vragen over het verduurzamen van je woning staan we voor je klaar.” – Energiecoaches Jan & Simon 

Contact opnemen